چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم؟ این امر همیشه دغدغه یک فرد کارآفرین خواهد بود، اما اینکه شما در کاری که انتخاب کرده اید بهترین باشید و بتوانید از رقیب های خود بالاتر و بهترین باشید این مهم ترین اساس راه اندازی یک کار موفق خواهد بود ، بطور حتم مهمترین بخش در این امر جلب رضایت مشتری خواهد بود شما باید بهترین روند را در مدیریت در پیش بگیرید تا بتوانید یک رستوران نمونه داشته باشید اگر به فکر احداث یک رستوران و یا ساندویچی نمونه هستید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
بطور حتم مهمترین بخش یک ساندویچی را می توان آشپزخانه و آشپز آن دانست، آشپزخانه مرکز فرماندهی یک ساندویچی است. غذاها قبل از تحویل به مشتری در آشپزخانه رستوران پروسه پختن، آماده شدن و رفتن در بشقاب را طی میکنند اندازه آشپزخانه یک ساندویچی مهم نیست و هیچ تاثیری در کیفیت غذا ندارد اما طراحی آشپزخانه شما با توجه به تجهیزاتی که مورد نیاز است از جمله : تاپینگ پیتزا تاپینگ ساندویچی دستگاه کباب ترکی
درآمد ساندویچی تقریبا مهم ترین موضوع در رستوران داری است. ملموس ترین و اولین شاخصی که میزان موفقیت یک مدیر را مشخص می کند میزان درآمد یا سود ساندویچی است ، فرد کار آفرین قبل از راه اندازی یک ساندویچی در مرحله اول به سود آن فکر می کند بعد تصمیم به راه اندازی آن میگیرد ،.به موازی این اقدام بهتر است با اتحادیه مربوطه برای حداقل و شرایط ملک و سپس بنگاههای املاک تجاری برای برآورد هزینه خرید/اجاره ملک هماهنگ نمایید و سپس تصمیم به انجام راه اندازی یک ساندویچی ایده آل بگیرید.
منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی
درباره این سایت